Хотелски резервации

евтини хотели – хотели

Хотели на странни теми

Тематичните хотели по света отдавна са успели да се промъкнат в най-различни туристически оферти и дори през последните години успешно запълват и разширяват нишата на предложенията, чиито таргет групи са туристи, които предпочитат нестандартните преживявания и които са готови на всичко, за да си направят една ваканция посветена на определена тяхна страст.

Хотел Hard Days Night

Някои от тези тематични хотели са разположени в близост до най-добрите тематични паркове в света и се стремят по всякакъв начин да създадат забавна и приветлива атмосфера за своите посетители. Има и такива тематични хотели, които са луксозни петзвездни места, загатващи съвсем дискретно чрез интериорни решения за темата, на която са посветени. Тук ви представяме няколко хотела, чиито интериори макар направо крещят съответната тема, са любими на много туристи по света.

Хотел Ле Монд, Единбург

Този хотел е изцяло посветен на концепцията, че хората могат да пътуват из цял свят, без дори да напускат стаята на хотела си. Всяка от стаите е декорирана така, че да създаде усещането на клиентите, че са в определен град по света. Например има стаи, които са изцяло в стил Ню Йорк, други, които напомнят на Париж и т.н. Хотелът предлага и тематични барове, които също могат да ви накарат да се почувствате, че обикаляте света в една нощ. Разбира се, хотелът разполага и с ресторанти, където се предлага вечеря в Париж или Шанхай.

Хотел Hard Days Night, Ливърпул

Милиони хора по света са влюбени в Бийтълс и наистина огромен процент от тях биха похарчили значителна сума само и само да отседнат в хотел, чиито вътрешно оформление и дизайн са изцяло посветени на легендарната група. Ако и вие сте сред тях, то тогава трябва да обърнете внимание на хотел Hard Days Night.

Строежът на хотела започва през 2004 и завършва през 2011 г. Ако наистина искате да извлечете най-доброто от това място, ви съветваме да си направите резервация за един от двата пентхаус апартамента, наречени Ленън и Маккартни, разбира се. А ако по време на престоя си случайно се почувствате като Ленън и Йоко, хотелът разполага и със сватбен параклис.

Comments are closed.

X